Afbeelding

Zing, dans, lach en huil mee met Sneeuwwitje en de 7

· leestijd 1 minuut Cultuur

Zing, dans, lach en huil mee met Sneeuwwitje en de 7
De repetities voor de voorstelling Sneeuwwitje en de 7 zijn in volle gang. Zaterdag 26 november zijn de talenten van Frion en De Twijn te zien in deze familievoorstelling in Theater de Spiegel. Om 19.30 uur gaat het doek open en kan het publiek genieten van een theaterstuk dat confronteert, verrast en verleidt tot meedoen; vol muziek, zang en dans.

Gelegenheidskoor
Een gelegenheidskoor bestaande uit mensen met en zonder beperking is onlangs gestart met het repeteren van verschillende liedjes.

Muzikant Ward Meijer en Niels Kuipers van Zangstudio Op Tilt hebben teksten uit het script op muziek gezet en alle muzikale talenten mogen zich uitleven in een spannend, instrumentaal intermezzo.

Het gelegenheidskoor repeteert in november op maandagavond om 19.00 uur. Wie mee wil zingen is van harte welkom op Prunuspark 33 in Zwolle. De zangers en musici krijgen een podium in Theater de Spiegel binnen de voorstelling Sneeuwwitje en de 7.Een buitengewoon sprookje
In een unieke variant van het bekende sprookje Sneeuwwitje zijn, behalve het koor, ruim vijftig bijzondere talenten te zien. Zij vertolken de rollen van dwergen, prinsen, de seizoenen en dieren. Naast een engel, mensenbos, jager en theaterjuffrouw betreden natuurlijk ook Sneeuwwitje en de boze stiefmoeder het toneel. Het script is geschreven door Don Duyns naar een idee van theatermaker Art-Jan de Vries.

Kaartverkoop
Kaarten à € 2,50 zijn te koop via:
Decadoe, Kallenkoterallee 83, Steenwijk
De Lunchwinkel, Nieuwe Markt 12, Zwolle
Het Zwolse Balletjeshuis, Grote Kerkplein 13, Zwolle
Winkelcafé Engel, Grote Markt 3, Zwolle
Of te reserveren via www.frionzorg.nl/strskaart

http://www.facebook.com/specialtheaterroadshow
Special Theater Road Show Magazine editie Overijssel: http://iturl.nl/sn87Rbe