Afbeelding

Weer naar de Bingo bij Stichting Speeltuin Akelei

Ingezonden Ingezonden

Eindelijk was er weer goed nieuws bij de corona persconferentie. En dat betekent dat wij van Stichting Speeltuin Akelei weer leuke dingen kunnen gaan organiseren.

Wij beginnen natuurlijk met weer een gezellige bingo.  Twee zelfs.

Op zondag 27 februari beginnen we met een familie bingo. Op deze bingo is iedereen welkom, van alle leeftijden. Dit keer geen geldprijzen, maar cadeautjes voor de kinderen en de volwassenen. Iedere ronde kent winnaars bij de kinderen én de volwassenen. Een keer iets heel anders en geschikt voor het hele gezin, maar u of de kinderen kunnen natuurlijk ook alleen komen meespelen. We spelen 4 rondes, kaarten voor kinderen tot 13 jaar: € 3,00, kaarten voor vanaf 13 jaar: € 5,00. We beginnen om 14:00 uur, de zaal is open vanaf 13:00 uur.

Op woensdag 2 maart hebben we weer een avondbingo. Weer zoals vanouds, met geldprijzen, toegang vanaf 14 jaar.  We spelen 11 rondes, de kosten voor een enkele kaart, inclusief de spaarpottenronde is € 15,00, de kosten voor een dubbele kaart, inclusief de spaarpottenronde is € 20,00. Ook hebben we een gratis verlotingsronde. We beginnen om 19:30 uur, de zaal gaat open om 18:30 uur. 

Het adres van de bingo: Akelei 1 te Kampen. (Sporthal Cellesbroek).

We hebben er zelf weer enorm veel zin in en hopen u ook te kunnen verwelkomen op deze gezellige dagen.