Afbeelding
Foto: nvt

Inzamelingsactie (huis)dieren in Oekraïne bij Diertotaal Kampen

Nieuws Ingezonden

De vreselijke oorlog in Oekraïne heeft niet alleen zijn weerslag op de mensen, maar natuurlijk ook op de (huis)dieren. EN laten we die niet vergeten! In samenwerking met diverse clubs en verenigingen in Kampen gaan wij, Diertotaal Kampen, fungeren als centraal inzamelingspunt voor dierenvoer. 

Initiatiefnemer Peter Janssen zal weer met zijn team naar het oorlogsgebied in Oekraïne rijden om het ingezamelde voer zelf bij de asielen af te geven. De dieren hebben deze hulp hard nodig nu de oorlog verhard en we inmiddels middenin de winter zitten.

Hoe werkt het?
U bent vrij om waar dan ook honden, katten of vogelvoer te kopen en bij ons te komen brengen. Daarnaast zetten we bij Diertotaal de ‘verdubbelaar’ in. Dit houdt in dat wij elke aankoop van een zak voer of snacks die bij ons gedaan wordt automatisch verdubbelen. Dus koopt u bij ons een zak voer van 1 kilo, maken wij er twee kilo van!

Online aankopen
Vanzelfsprekend kunt u ook online meedoen met deze actie. U koopt een willekeurig zak(je) voer of snacks en u zet in het kopje Opmerkingen: Actie Oekraïne!

Deze actie loopt tot en met 24 februari as. We hopen dat we met deze actie een heel klein beetje het verschil kunnen maken in deze zeer barre tijden voor zowel dieren als de baasjes hiervan!
We rekenen op u als dierenvriend en -liefhebber!

Het voer kan gebracht worden naar onze winkel:

Ambachtsstraat 1 - Kampen