Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Heldoorn Restauraties en Gevelwerken bestaat 20 jaar

· leestijd 1 minuut Ondernemen in Kampen

Binnen de eeuwenoude muren van de Academiehuis Grote Kerk, markeert het IJsselmuider bedrijf Heldoorn Restauraties & Gevelwerken een significante mijlpaal. Op 8 maart 2024, exact twintig jaar na de oprichting, vierde het bedrijf haar jubileum op deze symbolische locatie die getuige is geweest van hun vakmanschap.

Het verhaal van Heldoorn Restauraties & Gevelwerken, ooit gestart als Voegbedrijf Heldoorn, is er een van groei, passie en samenwerking. Onder leiding van Frederik Heldoorn en Jacco Landman transformeerde het bedrijf van een specialist in voegwerken naar een autoriteit op het gebied van restauraties en gevelwerken, met een nadruk op zowel woningen als monumenten.

“Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap heeft ons ver gebracht. Met trots kunnen we zeggen: wij hebben goud in handen!”, aldus Frederik Heldoorn. “Deze twintig jaar hebben ons niet alleen waardevolle ervaring gebracht, maar ook een schat aan tevreden klanten, succesvolle projecten en een solide reputatie in de sector.”

De viering van dit jubileum is niet slechts een moment om te reflecteren op de groei en successen van het bedrijf, maar ook om vooruit te kijken naar de toekomst. Met nieuwe projecten in het vooruitzicht, zoals de start van de restauratiewerkzaamheden aan de gewelven van de Bovenkerk op 14 maart 2024, blijft Heldoorn Restauraties & Gevelwerken zich inzetten voor de bescherming en het behoud van Nederlands cultureel erfgoed.

Deze mijlpaal werd afgelopen vrijdag gevierd met relaties, medewerkers, en partners die hebben bijgedragen aan het succes van het bedrijf. “Zonder hun vertrouwen en opdrachten zouden we niet staan waar we nu zijn”, aldus Jacco Landman. “Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan ons succes en aan de prachtige reis die we hebben afgelegd. Op naar de volgende twintig jaar vol bruisende energie en uitdagende projecten!”

Met dit jubileum bevestigt Heldoorn Restauraties & Gevelwerken zijn positie als een toonaangevend bedrijf in de sector en belooft het voortzetting van hun bijdrage aan het behoud van Nederlandse monumenten en gebouwen.

Dit is een partnerbijdrage van Heldoorn Restauraties & Gevelwerken:
www.voegbedrijfheldoorn.nl/