Afbeelding

Nieuw in Zwolle: Laccio, onderscheidende accessoires en schoenen voor mannen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zwolle heeft er een pareltje bij. Aan de Grote Markt 16 bevindt zich sinds kort Laccio. Mannen die er graag verzorgd uitzien, kunnen hier terecht voor accessoires en voor exclusief ontworpen, ambachtelijk vervaardigde schoenen van Italiaans fabricaat.

Stijlvol en comfortabel
Laccio is gevestigd in een sfeervol historisch pand, waarin klanten onder het genot van een kop koffie op hun gemak de collectie kunnen bekijken. Naast riemen en handmatig verwerkte stropdassen en pochetten, afkomstig uit het zijdegebied aan het Comomeer in Italië, biedt Laccio onder eigen label een collectie hoge kwaliteit stijlvolle herenschoenen. Deze schoenen zijn zowel van binnen als van buiten ambachtelijk vervaardigd uit kalfsleer. Zowel de schoenen uit de Silver- als de Goldline hebben natuurlijk gelooide zolen en bieden een optimaal voetcomfort dankzij het doorgelegde voetbed en de uitstekende ondersteuning. De Goldline-collectie is daarnaast handgemaakt en handgepoetst.

Unieke, maar betaalbare collectie
De eigenaren van Laccio reizen vele keren per jaar naar Italië om in Milaan beurzen te bezoeken en om in nauw contact te blijven met de ateliers waar de schoenen gemaakt worden. Doordat zij over veel kennis beschikken en zelf met zorg hun eigen collectie samenstellen, kunnen zij hun klanten uitstekend adviseren. Of het nu zakenmannen of bruidegommen zijn, of gewoon moderne mannen die er graag verzorgd uitzien, bij Laccio vinden ze accessoires en schoenen waarmee ze zich onderscheiden en die verrassend betaalbaar zijn.

Openingstijden
Laccio is geopend op de volgende tijden: maandag 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag / woensdag / vrijdag 10.00 tot 17.00 uur, donderdag 10.00 tot 21.00 uur, zaterdag 10.00 tot 17.00 uur.