Afbeelding

Kerstproeverij bij Winkelcentrum West

Partnerbijdrages

De gezamenlijke winkeliers van Winkelcentrum West pakken op vrijdag 12 en zaterdag 13 december uit met een Kerstproeverij. Op beide dagen kunnen mensen verschillende lekkernijen proeven en profiteren van diverse acties.

Bij Wijnhandel Slijterij Hengst kunnen bezoekers veel verschillende wijnen proeven. Deskundige medewerkers geven advies over de juiste wijn-spijs-combinaties. Daarnaast zijn diverse wijnen, gedistilleerd, likeuren en whisky's voordelig geprijsd. Supermarkt Albert Heijn Van Mierlo pakt op 12 en 13 december ook groots uit. Bezoekers kunnen verschillende lekkere gerechten proeven, zoals bieslook blini's met gerookte zalm, gevulde roze eieren, bruschette met spinazie, wrap met kip, kaasfondue, canape met zalm of peer en cheese cake.

Bij Bloemsierkunst Van Amerongen treft u diverse voordelig geprijsde kerstkransen. Er is al een kerstkrans te verkrijgen vanaf 7,95 euro. Bij Van Marle De Culinaire Groenteman kunt u volop inspiratie opdoen voor de Kerst. Van Marle biedt diverse kerstmenu's. Met minimale inspanning zet u zo een compleet viergangendiner op tafel. Daarnaast zijn er diverse aanbiedingen. Ervaar zelf de kwaliteit van Marle door zelf voor te proeven. Bij Ambachtsbakker Kolk staan de kerststollen en kerstkransjes centraal., die bovendien voordelig zijn te verkrijgen. Heerlijk om deze versproducten even te proeven bij de bakker in Winkelcentrum West.

De Kerstproeverij vindt plaats op vrijdag 12 december van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 13 december van 10.00 tot 17.00 uur.