Gratis proefbehandeling Magnetiseur

Partnerbijdrages

KAMPEN - De Zoutkamer houdt vrijdag 6 en zaterdag 7 november Open Dagen (Reigerweg 13). De behandelingen in De Zoutkamer zijn geschikt voor mensen met astma en andere luchtwegproblemen. Met ingang van november kan men hier op maandagen en vrijdagen ook terecht voor behandelingen van magnetiseur Peter Tol.

Peter is in Kampen geen onbekende: in de avonduren is hij dirigent van muziekvereniging De Broederband en van het Schokkerkoor. Magnetiseur Peter Tol heeft al sinds 1990 een eigen praktijk, Taurus, vanaf 2005 gesitueerd in Zeewolde. De behandelingen van Peter zijn bij uitstek geschikt voor mensen met hoofdpijn, nek-, schouder- en rugklachten. Ook voor andere pijnklachten kan men bij hem terecht. Kijk voor meer informatie op www.praktijk-taurus.nl

Tijdens de Open Dagen kunnen bezoekers een een gratis proefbehandeling van 30 minuten krijgen. Op vrijdag 6 november kan dat van 11.00 tot 19.00 uur en op zaterdag 7 november van 10.00 tot 15.00 uur. Reserveren is verstandig via telefoonnummer 06-14470274, of email info@praktijk-taurus.nl.