Afbeelding

Houtkacheldirect.nl krijgt ruimer jasje

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Houtkacheldirect.nl was danig uit het jasje gegroeid. Tijd voor een ruimere locatie en dat heeft het bedrijf gevonden aan de Veldoven 8 op Industrieterrein Zendijk in IJsselmuiden. Zaterdag 17 september opent burgemeester Koelewijn om 11.00 uur de nieuwe locatie van Houtkacheldirect.

Op de nieuwe locatie heeft Houtkacheldirect.nl bijna vier keer meer ruimte dan aan de vorige locatie in Kampen. Dat biedt de eigenaren Coen en Marry ongekende mogelijkheden.

"We kunnen op onze nieuwe locatie eindelijk inbouwhaarden (hout- en gashaarden) showen. Voorheen konden we dat niet. Ook hebben we nu de prachtige elektrische haarden van Gazco in ons assortiment. We kunnen nu veel beter presenteren en laten zien hoe alles werkt. We kunnen nu ook werkende cv haarden laten zien op zowel pellets als hout (aangesloten op een buffersysteem). Een aantrekkelijke optie is een pellettketel als vervanger van een cv-ketel. Dan heb je geen gas meer nodig en hier zit ook nog een leuke subsidie op" aldus Marry.

Houtkacheldirect.nl is dealer van onder andere Barbas (houthaarden), Bellfires (gashaarden), Altech (speksteen) en Nordic Fire (brede collectie). Daarnaast zijn ze dealer van het ambachtelijke merk Veldheer en diverse andere merken. Houtkacheldirect.nl kan ook de montage voor haar rekening nemen en doet alles in eigen beheer.

Op de dag van de officiële opening zijn er diverse activiteiten, zoals een houthakkersroadshow, een springkussen en natuurlijk een hapje en een drankje. Peter Veldheer van Veldheer Kachels en een vertegenwoordiger van Nordic Fire kachels zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. De kok van The Bastard is aanwezig voor een uitgebreide kookdemonstratie.

Houtkacheldirect.nl

Veldoven 8 IJsselmuiden

06 29 450 900 of 06 43 99 46 81

www.houtkacheldirect.nl