Afbeelding

Felix Vuurwerk verhuisd naar Spoordwarsstraat

Partnerbijdrages

De liefhebber van vuurwerk weet Felix Vuurwerk al jaren te vinden. Dat zal dit jaar niet anders zijn, al is het adres veranderd. De vuurwerkspecialist is verhuisd van de Magnoliastraat naar de Spoordwarsstraat 2D in IJsselmuiden.

Het assortiment kwaliteitsvuurwerk kon flink worden uitgebreid met dank aan de veel grotere ruimte. Gebleven zijn de acties en voordelige prijzen in combinatie met topkwaliteit. “Dit is de plek voor de echte vuurwerkfreak zeggen ze niet voor niets bij Felix Vuurwerk, dat de trouwe klanten bedankt voor de fijne periode aan de Magnoliastraat. “We hopen iedereen weer te begroeten aan de Spoordwarsstraat 2D.”

Op de nieuwe locatie kan je terecht van 15.00 tot 21.00 uur. Op 23 december wordt er voor de echte vuurwerkliefhebber van 10.00 tot 18.00 uur een open dag gehouden met veel eenmalige aanbiedingen. Algemeen geldt: wie online een bestelling plaatst, krijg je een extra pot en een veiligheidsbril cadeau. De verkoopdagen zijn dit jaar op 28, 29 en 30 december en duren van 7.00 tot 22.00 uur. Voor meer informatie zie www.felix-vuuwerk.nl en de advertentie elders in deze krant. De zaak is telefonisch bereikbaar op 06 51 71 12 40.