Afbeelding
Fotografie Herman van der Wal

THIJSSTOEL.NL verlengt subsponsorschap VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

THIJSSTOEL.NL uit Wezep, groot in nieuw en gebruikt witgoed, heeft deze week de subsponsorovereenkomst met VSCO’61 verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden directeur Thijs Stoel en sponsorcommissielid Lammert Vlieger de nieuwe sponsorovereenkomst. Als blijk van dank en waardering bood VSCO’61 de trouwe subsponsor een fraai bloemstuk aan.

THIJSSTOEL.NL bestaat inmiddels 10 jaar en heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. De focus ligt op het verhandelen van nieuw en gebruikt witgoed, zoals koelkasten, wasmachines, drogers, kookplaten, ovens, fornuizen, magnetrons, vaatwassers en vriezers. Ook voor inbouwapparatuur kunt u hier terecht. In principe levert het bedrijf alle merken. THIJSSTOEL.NL heeft steevast circa 300 apparaten op voorraad en verzorgt de eigen inkoop. De prijzen zijn daardoor scherp. Alle apparaten zijn via internet te bekijken, maar ook in de showroom aan de Rondweg op het industriegebied Wezep-Noord.

Het bedrijf telt 5 medewerkers, die de administratie, verkoop, acquisitie en distributie van de goederen verzorgen. Dagelijks, ook op zaterdag, wordt de apparatuur bezorgd en geïnstalleerd in Zwolle en omgeving.

Naast verkoop is Thijs Stoel ook bezig het dienstenaanbod uit te breiden. Zo kan het bedrijf de inbouw en service van apparatuur geheel verzorgen. Daarbij geeft THIJSSTOEL.NL twee jaar fabrieks-garantie op nieuw gekochte producten. De innovatieve werkwijze van Thijs heeft ervoor gezorgd dat zijn bedrijf een gezonde groei doormaakt.

Ook bij VSCO’61 is THIJSSTOEL.NL een goede bekende. Al vanaf de start van het bedrijf wordt VSCO’61 gesponsord. De samenwerking tussen sponsor en club verloopt naar volle tevredenheid. Bij het onlangs gehouden evaluatiegesprek waren beide partijen dan ook snel uit de verlenging van het subsponsorcontract. Deze week ondertekenden Thijs Stoel en sponsorcommissielid Lammert Vlieger de officiële sponsorovereenkomst op Sportpark De Heughte. Thijs werd door VSCO’61 een fraai bloemstuk aangeboden als blijk van grote dank en waardering.

De trouwe subsponsor van VSCO’61 is te vinden op:

THIJSSTOEL.nl
Rondweg 70
8091 XK Wezep

T: 038 - 376 16 52 / 06 - 411 73 496
E:
info@thijsstoel.nl