Atleten AV Isala '96 op podium bij GOK Cross

EPE - In de bossen bij Epe vond afgelopen zaterdag het Gelders Overijssels Kampioenschap (GOK) Cross plaats. Maar liefst 35 atleten van AV Isala ‘96 stonden aan de start. En met resultaat. De Kamper atletiekvereniging was goed voor acht podiumplaatsen.

Onder prima omstandigheden gingen de atleten, van c-pupil tot master, van start op het zware parcours aan de Dellenweg.

Bij de meisjes pupillen C was het meteen raak met Loueann Huijsmans die naar goud snelde. Delano Thielman deed dit bij de jongens pupillen B dunnetjes over, met clubgenoot Pepijn van Putten in zijn kielzog. Zij pakten respectievelijk goud en zilver. Bij de meisjes pupillen A2 legde Julynn Huijsmans beslag op brons. Sjoerd van der Steege liep in de categorie jongens pupillen A2 naar zilver. Naëll Huijsmans snelde eveneens naar zilver in de categorie meisjes junioren D2.

Lars Hansman maakte in de categorie jongens D1 de wedstrijd hard en zag zijn inzet beloond met zilver. Bij de masters pakte Robert Reitsema in een sterk bezette wedstrijd brons. De overige Isala-atleten boekten ook prima resultaten, waarmee ze punten scoorden voor het eindklassement van de crosscompetitie. De laatste wedstrijd in de competitie is op 8 februari in het Netl Park in Kraggenburg.

Deze foto geeft het vooroorlogse Wittenstein bij Kamperveen weer.
Oorlogsverhalen van Groot IJsselmuiden (2/3): Cees Visscher, Kampen en Kamperveen Algemeen 2 mei, 12:53
Hendrik van't Veer één van de personen uit de verzetsgroep Wilsum.
Oorlogsverhalen uit Groot IJsselmuiden (3/3): De verzetsgroep Wilsum in beeld Algemeen 2 mei, 12:52
Orgelconcert op Hemelvaartsdag door Evan Bogerd Algemeen 2 mei, 12:40