De zaal van Kampenion met 'Ping Pong Stars'
De zaal van Kampenion met 'Ping Pong Stars' © Kampenion

MJ Tafeltennisclinic bij Kampenion in de Nationale Sportweek

Sport Ingezonden

Deze week is de Nationale Sportweek en ook Kampenion doet hieraan mee: op dinsdag 21 september van 16.45 tot ongeveer 19.15 uur komt MJ Tafeltennis langs voor het geven van een uitgebreide tafeltennisclinic aan leerlingen van de basisscholen (groep 3 t/m 8) met tussendoor een heuse tafeltennisdemonstratie. Aan deze clinic kunnen maximaal 36 kinderen meedoen en aanmelden kan uitsluitend via de website: https://www.kampenion.nl/index.php/activiteiten/mj.

MJ Tafeltennis is gespecialiseerd in het geven van dit soort tafeltennisclinics. Wat MJ Tafeltennis anders maakt, is dat zij allerlei spelvormen meenemen en kunnen opzetten die niet haalbaar zijn voor verenigingen. Denk aan gekleurde tafels, minitafels, tafeltennisrobots, ballenzwevers, allerlei mikspellen etc. Kortom: zij zorgen ervoor dat alle kinderen een hoop plezier beleven aan deze clinic!

Alle kinderen uit Kampen en omstreken die in groep 3 t/m 8 zitten, mogen meedoen. De aanmelding sluit op maandag 20 september óf als het maximum van 36 deelnemers is bereikt. Zit je in groep 3 t/m 8 van de basisschool en lijkt het je leuk om mee te doen aan deze clinic, meld je dan snel aan via de website van Kampenion.