DAGTEAM BILJARTVER.REIJERSDAM BOEKT 2E. OVERWINNING.

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

DAGTEAM BILJARTVER.REIJERSDAM BOEKT 2E. OVERWINNING.

Nipt verlies voor het C2 team.

Het dagteam van de biljartvereniging Reijersdam speelde een thuiswedstrijd in het wijkcentrum Reyersdam tegen BV De Brouwerij uit Nieuwleusen.

Het team won de wedstrijd met 45-33. Rens Jager speelde tegen Bennie Pot een goede wedstrijd, met een serie van 22 caramboles nam hij in de beginfase afstand, maar aan het einde van de partij kwam Bennie Pot met een serie van 16 caramboles weer dichtbij. Maar Rens Jager besliste de partij door series van 9 en 8 caramboles en zo doende de winst te pakken in 26 beurten en met een moyenne van 2,88, uitslag 12-9. Martin ten Hove speelde zijn partij tegen Max Kamerman en Martin bleef gedurende de hele partij op een veilige voorsprong en in 31 beurten met een moyenne van 1.58 won hij de partij, uitslag 12-8. Ben Wielandt daar en tegen had het moeilijk tegen Henk Brinkman. In de laatste fase van de partij kwam hij nog dichtbij maar Henk Brinkman pakte in 26 beurten de winst en Ben Wielandt (moyenne 1.58) kwam 4 caramboles tekort voor een remise, uitslag 9-12. Johan de Leeuw speelde in 26 beurten zijn tegenstander Jan Boschman van de tafel, Johan scoorde een moyenne van 1.58 en Jan Boschman scoorde slechts 19 caramboles, uitslag 12-5.

Het C2 team van biljartver. Reijersdam speelde een uitwedstrijd tegen H.B.C. uit Hoogeveen. Het werd een nipte nederlaag van 28-27. Rens Jager kwam in het begin van de partij direct op een beste achterstand door een serie van 31 caramboles van zijn tegenstander Sau Pham, maar gedurende de partij kwam Rens Jager toch weer dichtbij, maar Sau Pham liet de winst niet ontsnappen en maakte de partij uit in 27 beurten en Rens Jager (moyenne 2.85) kwam in de nabeurt 3 caramboles tekort om een remise te maken, uitslag 12-9. Arend Bossink speelde een uitstekende partij tegen Jan ten Kate. De hele partij hield Arend ruim afstand van zijn tegenstander en Arend had aan 21 beurten genoeg om de partij te winnen met een moyenne van 2.62, uitslag 4-12. Gerrit van Vlijmen was niet in goeden doen, hij kwam er niet aan te pas in zijn wedstrijd tegen Jack Mensingh die een prima partij speelde. Gerrit van Vlijmen scoorde slechts een moyenne van 1.37, uitslag 12-6.

Het C2 team van BV Reijersdam speelt a.s. woensdagavond 29 september een thuiswedstrijd in het wijkcentrum Reyersdam tegen stadgenoot De IJssel, aanvang 19.30 uur.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.