Afbeelding

Sportraad zoekt kandidaten voor Sportverkiezingen

Sport

KAMPEN ? Sportraad Kampen houdt vrijdag 13 februari voor de 30ste keer de Kamper Sportverkiezingen. Ook deze keer wordt het evenement gehouden in het Via aan de Flevoweg.
Inmiddels hebben alle sportverenigingen die zijn aangesloten bij Sportraad Kampen een brief ontvangen. Sportraad Kampen roept verenigingen op om kandidaten voor de sportverkiezingen door te geven. Ook individuele sporters kunnen hun prestaties bij de jury kenbaar maken.

Kandidaten kunnen worden aangemeld voor de categorieën sportman-, -vrouw, -talent, jeugdploeg en sportploeg van het jaar. De beoefende sport van aangemelde kandidaten moet wel zijn aangesloten bij het NOC*NSF. Een deskundige jury, bestaande uit Tonny Zweers, Hans Brouwers, Freddy Schinkel, Elly Pot en Gerard Meijeringh beoordeelt alle inzendingen om tot een juiste klassering te komen. Ook worden verenigingen vriendelijk verzocht om met kandidaten te komen voor de Uitstralingsprijs. Deze trofee is bestemd voor een persoon die zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor de sport in de gemeente Kampen.

Personen of sportverenigingen kunnen kandidaten doorgeven bij Hans Brouwers, Winde 91, 8265 EH Kampen. Of mail naar brouwers91@ziggo.nl. Aanmelden van kandidaten is mogelijk tot en met zondag 1 december.