Afbeelding

Dulcis Haarmode sponsort Volharding Kampen

· leestijd 1 minuut Sport

Emmeloord - De solisten, ensemble's en team van Volharding Kampen zijn super blij met hun nieuwe kleding voor de wedstrijden.
De vereniging behaald veel 1e prijzen, plaatsingspunten, promotie's en medaille's. Daarom moeten deze meiden er netjes en verzorgd uitzien.
Alle meiden willen Annita Dokter van Dulcis Haarmode Kampen bedanken voor deze mooie kleding.

Afgelopen weekend hebben alle leden wedstrijd gehad en ze kunnen met genoegen terugkijken op de twirlwedstrijd in Emmeloord. De vereniging behaalde 9 keer goud, 1 keer zilver en 1 x brons.
Fleur Bakker behaalde bij het onderdeel 1 baton junior intermediate een tweede plaats.
Eline Dokter, uitkomend in dezelfde categorie behaalde een eerste plaats. Bij de dance twirl legde ze ook beslag op een eerste plaats in de hoogste categorie.
Het duo Fleur Bakker en Eline Dokter pakte bij het onderdeel duo dance twirl een eerste plaats in de junior intermediate klasse.
Amber Engel was het sterkst bij de super x strut in de junior intermediate klasse. Zij behaalde ook een gouden medaille bij de categorie dance twirl.
Het duo Irma Heldoorn & Lisa Noordman behaalde ook goud in de categorie duotwirl senior intermediate.
Het juvenile ensemble A behaalde een eerste plaats in de beginners klasse en het juvenile ensemble B behaalde een derde plaats in de beginners klasse.
Het junior ensemble behaalde een eerste plaats in de intermediate klasse. En als laatste behaalde het junioren team uitkomend in de beginners klasse ook een eerste plaats.
Al met al en geslaagde dag!