DOS Kampen weer met lege handen

WIERDEN - DOS Kampen is zaterdag in Wierden met lege handen achtergebleven. SVZW won met 3-2. Doordat De Meriono’s won bij DOS ’37 is DOS Kampen op de voorlaatste plek terechtgekomen. Toch blijft DOS-trainer Johan Pitstra positief.

“Ik heb er het volste vertrouwen in dat we ons handhaven. Als ik zie hoe de jongens voor elkaar werken en de hoeveelheid kansen die we creëren. We hebben alleen wat geluk nodig”, aldus Pitstra.

DOS kwam al in de 1ste minuut op achterstand via een kopbal van Maarten Jansen. Al snel kwam DOS met een goed antwoord. In de 5e minuut bracht Matthijs de Blok DOS op gelijke hoogte. Drie minuten later maakte Raymon Beuling 1-2.  In de 20ste minuut sloeg SVZW weer toe via Maarten Jansen (2-2). Vlak voor de pauze liet DOS een enorme kans liggen. Matthijs de Blok en Twan Knul gingen alleen af op het doel, maar deze situatie werd slecht uitgespeeld. DOS hield aanvankelijk stand, maar in de 70ste minuut ging het toch mis. Robin de Jong maakte 3-2. “Daarna kregen we twee kansen op de gelijkmaker, maar we hadden geen geluk”, aldus Pitstra.