Stockfoto

KV DOS Kampen weer met lege handen

LEUSDEN - De korfballers van KV DOS Kampen/Veltman zijn ook in de achtste wedstrijd van de veldcompetitie met lege handen achtergebleven. Antilopen was met 25-13 te sterk.

DOS kende een goede start en kwam op voorsprong, maar de tegenstander was niet ver weg. Na 6-6 nam Antilopen het over. De ploeg uit Leusden had in de eerste helft een hoog scoringspercentage en stond bij rust op een 17-10 voorsprong.

Na rust konden de geelzwarten niet tot scoren komen. Antilopen liep uit naar een ruime 22-10 voorsprong, voordat DOS weer een kans benutte. De wedstrijd was uiteraard beslist. Jonathan van Ham maakte vervolgens nog de eerste minuten in de hoofdmacht.

“We begonnen sterk en namen brutaal de leiding. De eerste twintig minuten lieten we goed en verzorgd korfbal zien. Daarna zakte het compleet in, verkeerde keuzes en niet de juiste mensen op de plekken”, aldus DOS-trainer Jongman. “We gaan ons nu opmaken voor de zaal. Het zou fantastisch zijn als de Duck Side weer van zich laat horen tijdens de thuiswedstrijden en achter het team gaat staan. Dat zal de ploeg een extra boost geven.” Een boost kan de ploeg wel gebruiken. DOS is na acht speelronde nog zonder punten op op het veld. Degradatie uit de overgangsklasse op het veld lijkt onafwendbaar.

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 20 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05