Weer verlies KHC

KAMPEN ? Na twee competitieronden staat de teller nog op nul voor KHC. De ploeg van trainer Herman Oosterhaar ging zaterdag met 3-2 onderuit bij Vroomshoopse Boys.

Er ging deze middag veel fout bi KHC. De Kamper ploeg speelde een matige wedstrijd. Beide ploegen gingen goed van start en deden in de beginfase niets voor elkaar onder.

In de 28ste minuut kreeg Vroomshoopse Boys de openingstreffer in de schoot geworpen. Joël Visscher kopte de bal voor de voeten van een tegenstander. Die haalde vervolgens doeltreffend uit.

Daarna liet Jeffrey de Nooijer enkele kansen onbenut. In de 40ste minuut kwam KHC langszij. Justin Drost schoot van afstand fraai raak. Vlak daarna kwam KHC goed weg , toen de arbiter geen strafschop gaf aan Vroomshoopse Boys. Dat deed hij even later wel, toen Maurice Hofstra zijn tegenstander vasthield. De penalty werd op slag van rust binnengeschoten.

Door deze treffer liep KHC weer achter de feiten aan. In de 62ste minuut viel de 3-1. Twintig minuten voor tijd werd het via een frommelgoal van De Nooijer 3-2. Invaller Ronald Arends kreeg vervolgens nog enkele goede kansen op de gelijkmaker, maar KHC slaagde er niet meer in om langszij te komen.