IJVV laat tegenstander in leven en moet genoegen nemen met punt

IJSSELMUIDEN - IJVV heeft zaterdag nagelaten om het duel tegen WVF voor rust te beslissen. Tim Roeland maakte in de eerste helft de 1-0. Gezien de kansen voor onder meer ook Jonathan van Marle hadden de IJsselmuider voetballers vaker moeten scoren.

¨Daarmee hebben we WVF in leven gehouden¨, concludeerde Emiel Diender na afloop. De IJVV-trainer zag hoe zijn team de wedstrijd de eerste helft controleerde. Ook in de eerste tien minuten van de tweede helft speelde IJVV goed, maar daarna kreeg WVF steeds meer vat op de wedstrijd waarbij de Westenholtenaren meer hadden kunnen scoren dan alleen de gelijkmaker op het eind.

De manier waarop IJVV het doelpunt tegen kreeg, was volgens Diender wel typerend voor het seizoen tot dusver. Vrij ongelukkig, in dit geval uit een scrimmage. Toch was Diender blij met een aantal zaken die hij had gezien. ¨Als je onderaan staat en zoals IJVV op dit moment aanvallend vermogen moet missen, ga je wat behoudender voetballen. Meer op de counter. Dat hebben we in grote delen van de wedstrijd prima gedaan. Ook hadden we lange tijd de controle over het duel tegen een goed voetballende ploeg als WVF. Ik ben tevreden met wat mijn team heeft laten zien.¨

IJVV´er Gerjon van den Berg verliet in de tweede helft geblesseerd het veld. Hij kwam in botsing met de keeper en hield daar een opgezwollen oog en snee in het jukbeen aan over. Van den Berg kan de volgende wedstrijd wel weer gewoon meedoen.

Fotograaf, organist, verslaggever en voorganger na het ochtendgebed in de Bovenkerk
Landelijke aandacht voor wekelijks ochtendgebed in Kamper Bovenkerk Algemeen 8 uur geleden