Links Nikki Weima, rechts Jelle Visscher
Links Nikki Weima, rechts Jelle Visscher Foto: Eigen foto

Wit-Blauw/Green Organics verlengt met hoofdtrainer en contracteert teammanager

Sport Ingezonden

Na de zaal hebben hoofdtrainer Jelle Visscher en de technische commissie het jaarlijkse evaluatiegesprek gehad met elkaar. Beide partijen zijn tevreden over de ontwikkeling, plezier en samenwerking en kijken uit naar de verdere samenwerking welke met minimaal weer een jaar verlengd is.

Alle selectie spelers en speelsters hebben aangeven ook volgend seizoen door te gaan en daarmee blijft de groep intact. Beide teams maken nog kans op promotie en of kampioenschap. Op dit moment staat ons tweede team op een promotieplek naar de overgangsklasse en kan ons eerste kampioen worden en promoveren naar het hoogste niveau.

Daarnaast nog meer goed nieuws. 

Nikki Weima zal volgend seizoen teammanager worden. Momenteel is Nikki nog actief als teammanager bij kv Woudenberg en RTC Oost <19, maar zal vanaf het nieuwe seizoen toetreden tot de staf van Wit-Blauw/Green Organics. Nikki is inmiddels in Kampen komen wonen en kijkt erg uit naar de samenwerking met de overige stafleden, selectieleden en onze vereniging.

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 18 uur geleden