Zalk geeft zege weg in slotfase

ZALK - In eigen huis was SV Zalk zaterdag dicht bij de tweede competitiezege. Zo ver kwam het uiteindelijk niet. In de slotfase gaf het een 3-1 voorsprong uit handen tegen Reaal Dronten. Zalk-trainer Dick Runherd was na afloop teleurgesteld. ?We hadden de voorsprong gewoon over de streep moeten trekken, maar over de gehele wedstrijd was de eindstand niet onverdiend.? Zalk begon sterk aan het duel. In de 3e minuut was er een enorme kans voor Simon van Halm. Hij werd op maat bediend door Georgie Huisman, maar Van Halm raakte de lat. In de 15e minuut liet Zalk weer een grote kans liggen. In de tweede helft kwam Zalk in de 60e minuut op voorsprong. Simon van Halm tikte binnen uit een voorzet van Huisman. Lang kon Zalk niet genieten van deze voorsprong. Twee minuten later schoot Reaal Dronten op het doel. De bal ging via een speler van Zalk in de goal. Daarna stelde Zalk orde op zaken. Eerst was het Gerjo Vijge die doel trof met een afstandsschot (70e minuut). Tien minuten later maakte Jan Dirk van Pijkeren er 3-1 van. Vervolgens liet Van Halm een goede kans op 4-1 liggen. In het slot van het duel liet Zalk zich terugdringen en ging het uiteindelijk toch nog fout voor de ploeg van trainer Runherd. In de 90e minuut scoorde Reaal Dronten via een klutsgoal. In blessuretijd kwamen de Drontenaren zelfs langszij door raak te schieten uit een vrije trap.

Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 13 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 13 uur geleden
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 15 uur geleden