BILJARTEN
BILJARTEN Foto: Rens Jager

AVONDTEAMS BILJARTVER. REIJERSDAM WINNEN KAMPER DERBY’S.

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

WINST AVONDTEAMS BV REIJERSDAM IN KAMPER DERBY’S.

Het C2 team van biljartver. Reijersdam speelde woensdagavond in het wijkcentrum Reyersdam de derby tegen BV De IJssel en won overtuigend met 36-18. In een niet bijzondere goede partij won Rens Jager in 30 beurten van Peter Braham, uitslag 12-7. Benji van Kleef speelde ook geen goede partij maar hij won wel in 31 beurten van Peter van Keulen en Martin ten Hove won in 28 beurten van Lucien Kroeders.

Het C3 team van biljartver. Reijersdam speelde vrijdagavond in het clubhuis van K.B.C. de derby tegen K.B.C. 2 C3 en Reijersdam won met 38-33. Gerrit van Vlijmen begon niet goed voor de Reijersdam want hij verloor in 28 beurten van Dick Stam, uitslag 12-9. Jan van Boven herstelde direct de achterstand en won in 23 beurten van Bert Hollander, uitslag 7-12 en Sander Verbeek won in een matige partij van Ilona Hollander in 35 beurten, uitslag 9-12.

Het dagteam van BV Reijersdam moest het donderdagmiddag in Steenwijk opnemen tegen het sterke dagteam van BV Steenwijk en verloor deze wedstrijd met 47-34. De partij tussen Rens Jager en Jan Westerbeek was erg spannend maar Jan Westerbeek won met prachtige moyenne van 4,00 bandstoten in 20 beurten, Rens jager scoorde ook een goed moyenne van 3.55 libre, uitslag 12-9. Martin ten Hove speelde in een matige partij van 37 beurten gelijk tegen Henk Zwiers, uitslag 11-11. Ben Wielandt begon heel sterk tegen Egbert Wolting, maar liet in de eindfase afweten en verloor in 22beurten, uitsla 12-7. Wim Kars kon in 36 beurten niet winnen van Harrie Visser, uitslag 12-7.

Programma komende week in het wijkcentrum Reyersdam:

Donderdag 7 februari dagteam Reijersdam – H.B.C. dagteam, aanvang 13.30 uur.