VV Kampen stelt winst laat veilig

KAMPEN – VV Kampen blijft goed meedoen in de vierde klasse C. Zaterdag maakte het geen fout tegen EZC ’84. De ploeg uit Epe werd met 3-1 verslagen. VV Kampen staat nog steeds op een derde plek.

VV Kampen begon goed, maar liep zoals wel vaker in deze competitie tegen een vroege achterstand aan. EZC scoorde uit een vrije trap. Vervolgens moest Kampen weer in de achtervolging. De thuisploeg heerste, kreeg kansen, maar kwam niet tot scoren.

Dat veranderde na rust heel snel. Direct na de aftrap sloeg Kampen toe. Uit een voorzet van Kevin Veger schoof Wesley van Winsum de 1-1 binnen. Daarna kreeg Kampen genoeg kansen om afstand te nemen, maar het duurde lang voordat het thuispubliek weer kon juichen. Max van Moll werd onderuit gehaald. Van Winsum benutte de toegekende strafschop. In blessuretijd bepaalde Veger de eindstand op 3-1.

“We hebben goed gevoetbald, maar hadden onszelf eerder moeten belonen”, aldus trainer Arjan ten Hove van Kampen.

Huidige podcast host Annelynn en voormalig podcast host Sjoerd samen op de foto.
De podcast Gedachtebaas is genomineerd voor de landelijke 'Helemaal Humanitas Prijs'! Jij kan stemmen! Algemeen Ingezonden 21 uur geleden
(video) Insluiper steelt geld bij cafe´ in Kampen video 21 uur geleden
Het geheim van de smaakmakers Algemeen 23 uur geleden
StemBand brengt in samenwerking met Marjan Hommes, Nederlandstalige muziek tijdens dinerconcert in de Stadsgehoorzaal Cultuur Ingezonden gisteren
Musical Legally Blonde van start in de Stadsgehoorzaal (10 foto's) 10 foto's instagram 17 mei, 01:21
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 16 mei, 14:47