VV Kampen na vier jaar niet verder met Arjan ten Hove

Sport

KAMPEN - Arjan ten Hove gaat na dit seizoen niet verder bij VV Kampen. Na vier seizoenen komt er een einde aan de onderlinge samenwerking. Dat hebben beide partijen na onderling overleg besloten.

"Vier jaar is een redelijk lange periode om als trainer voor een groep te staan. Beide partijen zijn dan ook van mening dat het juist nu een goed moment is om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging", zo laat VV Kampen weten.

Het bestuur van VV Kampen denkt met het vastleggen van een nieuwe trainer dat de stabiliteit van de selectie gehandhaafd blijft. "Een nieuwe frisse kijk op de selectie kan er voor zorgen dat het stevige fundament, dat Arjan heeft neergelegd, verder uitgebouwd kan worden."

De club is Arjan ten Hove dankbaar wat hij voor de club heeft gedaan. "Na de terugtrekking van onze eerste selectie in 2013 is Arjan aangetrokken om de boel weer op de rails te krijgen. Dat is hem bijzonder goed gelukt. Arjan heeft het voetbal teruggebracht bij VV Kampen. Hij heeft een compleet nieuw eerste elftal op de been weten te krijgen en een enorme vooruitgang met het team geboekt. Voetballend zijn we er alleen maar op vooruit gegaan en onder zijn leiding zijn we een stabiele vierdeklasser geworden die meedoet om de prijzen", spreekt Kampen mooie woorden over de huidige hoofdtrainer.