Afbeelding

Set Up houdt reünie

· leestijd 1 minuut Sport

IJSSELMUIDEN – Volleybalvereniging Set Up viert het 50-jarig jubileum komende zaterdag (12 oktober) met een reünie. Oud-leden, leden, oud-vrijwilligers, vrijwilligers, supporters, oud-sponsoren en sponsoren worden uitgenodigd om het feest mee te vieren.

Set Up is opgericht op 21 november 1968 door Ger Lieven met een groepje leerlingen van de Prins Willem Alexander Mavo. Dit groepje speelde buiten verenigingsverband al volleybal in de sportzaal aan de Erfgenamenstraat en moest daarvoor uiteraard huur betalen. Als men zich echter zou gaan organiseren, zou de huur vrij zijn. Dit zette Ger Lieven ertoe aan om mevrouw Draaijer te vragen de vereniging Set Up op te richten. Zij fungeerde in het begin dan ook als voorzitter, secretaris en penningmeester en werd opgevolgd door voorzitter Bloemhof, penningmeester Bos en secretaris Lieven. De contributie bedroeg toen 0,75 gulden per maand.

Set Up is gericht op prestatief en recreatief volleybal. Daarbij ligt de nadruk op de kern van IJsselmuiden, maar ook zoeken mensen in de omgeving de vereniging op. Ook schuwt Set Up het buitenland niet, met in 1978 deelname aan een toernooi in Denemarken. De bonte volleybalweekeinden in het Duitse Meinerzhagen (Duitsland) in de midden jaren tachtig en de afgelopen jaren bezocht door een kleine vaste groep.

Zaterdag houdt Set Up een reünie in De Oosterholthoeve. Om 19.00 uur kunnen bezoekers de wedstrijd van het eerste herenteam van Set Up aanschouwen. Daarna is er tijd om gezellig bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Set Up hoopt op een grote opkomst.

Afbeelding
Willem van Oranje wint het Schoolkorfbaltoernooi 2024 bij Wit-Blauw (5 foto's) 5 foto's instagram 17 mei, 23:34
Afbeelding
Opening Dudok Muziekdagen Kampen 2024 in de Burgwal (4 foto's) 4 foto's instagram 17 mei, 15:29
Afbeelding
De eerste schooldag op de nieuwe Campus: een nieuw hoofdstuk voor leerlingen van Ichthus College Kampen Algemeen 17 mei, 15:10