Afbeelding

IJOV Fietstocht 2020

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Al jaren organiseren we als IJOV diverse activiteiten voor jong en oud, maar door ‘Het Coronavirus’ zijn onze activiteiten de afgelopen maanden helaas niet doorgegaan. Als bestuur van de IJOV hebben we zitten brainstormen wat nog wel mogelijk is voor de komende tijd en hebben, voor iedereen die het aandurft, besloten om de IJOV fietstocht alsnog te doen, uiteraard RIVM verantwoord.

Voor zaterdag 5 september hebben we een route van ongeveer 45 km. uitgestippeld langs mooie plekjes in de omgeving (dit jaar zal er helaas geen korte route zijn). Deze tocht zal door alle regels m.b.t. corona er iets anders uitzien dan u van ons gewend bent, maar het is zeker de moeite waard om mee te doen.

We starten ’s morgens tussen 09.15 uur en 10.30 uur in diverse groepjes vanaf Sporthal “De Oosterholthoeve”. Dit jaar zal er helaas geen aansluitende BBQ zijn, maar onderweg wordt u natuurlijk voorzien van lekkere drankjes en/of heerlijke versnaperingen. Voor deze fietstocht is het VERPLICHT om zich te op te geven. Voor leden is de bijdrage € 2,50, voor niet-leden € 5,00.

Lijkt het u leuk om mee te doen, geef u dan zo spoedig mogelijk op (uiterlijk woensdag 2 september) Dit kan op mailadres info@ijov.nl. Verder horen we graag met hoeveel personen u meedoet, uw telefoonnummer en of u een voorkeur van tijd heeft om te vertrekken. Ook mensen die alleen zijn kunnen zich opgeven, er is altijd een groepje waar u bij aan kunt sluiten om zo gezellig samen te kunnen fietsen.

Na uw aanmelding krijgt u van ons (uiterlijk donderdag 3 september) de tijd door wanneer u zaterdag met uw groepje kunt vertrekken.

Voor verdere vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar info@ijov.nl