Afbeelding
Aangeleverd.

Nieuwe najaarscursussen & workshops

Partnerbijdrages

KAMPEN – Even eruit. Even ontspannen. Dat kan met deze nieuwe (korte) najaarscursussen en workshops die na de herfstvakantie starten in het ruime gebouw van kunstencentrum Quintus aan de Vloeddijk 38. De lessen zijn zo ingericht dat je in kleinere groepen met een maximum aantal deelnemers veilig en verantwoord kunt werken, dansen, musiceren of theater maken. Aanmelden (via quintuskampen.nl) is wel gewenst. Mochten de corona-maatregelen veranderen, zit je nergens aan vast. 

Voor de kinderen is er Peuterdans, Kleuterdans, Peuterkunst, Muziek op schoot, Kleuteravontuur met muziekinstrumenten, Toverfluit en Theater improvisatie. Ook instromen bij diverse creatieve ateliers, dans- of theatergroepen en muziek- of zangles is natuurlijk nog mogelijk. Jongeren en/of volwassenen kunnen terecht bij Midwinterhoornblazen, Ukelele, de stem- en presentatiecursus Druk Je Stempel, cursussen Keramiek, Haken, Breien, het Mode-atelier, Schetssessies of Klassiek Ballet voor beginners. De cursus ‘Zet je brein in beweging’ is voor senioren of mensen die na een burn-out, chemokuren (chemobrein), depressie of evenwichtsproblemen werken aan hun herstel. ‘Zing je fit’ richt zich op 55-plussers, die graag samen met anderen willen zingen en hun lichaam sterk willen houden.

Nieuw: workshops grafiekwerkplaats

Vers van de pers zijn de workshops in de nieuwe grafiekwerkplaats. Je kunt kiezen uit Kennismaken met Etsen, Houtsnede, Zeefdruk, Monotype en Lino. Daarnaast start er een korte cursus Boekbinden. De korte cursussen en workshops starten bij voldoende aanmeldingen dus schrijf je snel in via www.quintuskampen.nl (startdata onder voorbehoud van ontwikkelingen rondom de coronamaatregelen). Voor meer info bel je met 038-3371200 of mail naar info@quintuskampen.nl.