Afbeelding
Tennekes

Start Quintus Summerschool vanmorgen in Kampen (3 foto's)

Algemeen

Maandagmorgen 10 augustus 2020 ging de Quintus Summerschool week van start met een les trommelen en ritme. Dit betekent een hele week lang toffe zomerse workshops voor jong en oud! Uiteraard coronaproof!

Kinderen kunnen lekker aan de slag met bijvoorbeeld bamboestiek, druktechnieken, klei animatie, schilderen achter de schildersezel, workshop kleuter- of peuterdans, de workshop 'Muziek met losse handen', meedoen met een mini-musical of de muzikale speeltuin (div. leeftijdscategorieën). Of kom gezellig met je kind en doe samen de workshop 'Rara, wat zie ik' (fotografie)

Ook voor jongeren en volwassenen is er een mooi programma met bijvoorbeeld een workshop fotografie, ga lekker aan de slag in ons spiksplinternieuwe grafiekwerkplaats met een workshop druktechnieken of doe mee met de workshop 'Net echt!' - werken met karton.

We hebben nog veel meer leuke workshops! Het hele programma vind je op onze website. Als je zeker wilt zijn van vakantiepret en een plekje, schrijf je dan snel in! Wij zorgen voor koffie, thee en limonade... jij voor de gezelligheid?

Meld je hier direct aan: https://bit.ly/2ZpMuue

Afbeelding
Afbeelding