Afbeelding

Workshops en vakantie-activiteiten bij Quintus

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Quintus start haar nieuwe seizoen met haar Summerschool: meer dan 20 workshops en vakantie-activiteiten voor alle leeftijden van maandag 10 t/m vrijdag 14 augustus. Er zijn binnen- en buitenactiviteiten en volledig corona-proof.

Kinderen vanaf peuterleeftijd
Onder het motto ‘jong geleerd…’ zijn er voor de allerjongsten workshops ‘Trommelen met kleuters’, ‘Kleuterdans’ en ‘Peuterdans’. Samen met je kind een workshop doen? Dat kan met de ouder/kind fotografieworkshop ‘Rara… wat zie ik? (4-8 jr)’. Volop workshops zijn er voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, zoals een ‘Muzikale speeltuin’, ‘Kinderdans’, ‘Maak je eigen mini-musical’, ‘Theaterspel vakantiekriebels’, ‘Muziek met losse handen’, ‘Klei-animatie (stop-motion)’, ‘Dier ontwerpen in de stijl van Rupsje Nooit Genoeg’, ‘Met jezelf een band maken’ of ‘Werken achter de schildersezel’. Volg je een workshop, dan mag je bovendien gratis vrijspelen op het binnenplein van Quintus dat voor de Summerschool is omgetoverd tot waar speelparadijs met stoepkrijt, bamboestiek, het kubb-spel en een glaasje limonade.

Jongeren & volwassenen
Ben je tussen de 12 en 17 jaar, sluit dan aan bij de workshop ‘Maak je eigen mini-musical’, ‘Camera, geluid en actie’, ‘Ontwerpen in de stijl van Eric Carle (Rupsje Nooit Genoeg)’ of kies voor de splinternieuwe workshop ‘Druktechniek’. Volwassenen kunnen aan de slag bij de workshop ‘Abstract schilderen’, ‘Werk als een expressionist’, ‘Haal meer uit je camera’ of ‘Kennismaken met de harp’. Op zoek naar een uitje met je gezin of vriendenclub of kom je alleen? Kom dan naar de niet-leeftijdsgebonden workshop ‘Net echt – werken met karton’.

Inschrijven
Kijk onder de vakantie-activiteiten voor meer info over data, tijden en prijzen. De kosten van de workshops variëren van 5 tot 17,50 euro. Wie zeker wil zijn van een plekje bij de workshops kan zich het beste alvast inschrijven. Niet ingeschreven en toch meedoen? Vanaf maandag 10 augustus is Quintus vanaf 9.00 uur weer telefonisch bereikbaar en kan men je vertellen of er nog een plekje vrij is.