Afbeelding
Foto: aangeleverd

Wellness Paasshow bij Finesse Wellness

Partnerbijdrages

Ontdek de prachtige Paasshow bij Finesse Wellness, het familiebedrijf in Zwolle dat zich specialiseert in betaalbare, kwalitatieve spa’s, hot tubs en sauna’s. Dit weekend staat er een feestelijke Paasshow op het programma waar u kunt profiteren van geweldige aanbiedingen.

Bij Finesse Wellness staat uw tevredenheid centraal en streeft men altijd naar de beste oplossingen. U wordt uitgebreid en eerlijk geïnformeerd over de diverse spa’s, hot tubs en sauna’s, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken en zorgeloos kunt genieten. De professionele eigen servicedienst zorgt voor een vakkundige plaatsing en installatie, waarbij ze pas vertrekken als u 100% tevreden bent.

Als betrouwbaar familiebedrijf ligt de focus op kwaliteit, betaalbaarheid en een persoonlijke benadering. Het deskundige team in de showroom aan de Rudolf Dieselstraat 1 in Zwolle staat klaar om u persoonlijk advies te geven. Hier kunt u niet alleen diverse spa’s uitproberen, maar ook hot tubs en sauna’s.

Of u nu zoekt naar ontspanning, therapie of een leuke toevoeging aan uw tuin, Finesse Wellness heeft de ideale energiezuinige spa, hot tub of sauna voor u, tegen een betaalbare prijs! Neem alvast een kijkje op https://finessewellness.nl.

Ervaar zelf het verschil en laat u verrassen door de uitmuntende service en kwaliteitsproducten van Finesse Wellness. U bent van harte uitgenodigd om onze producten te komen bekijken en uitproberen in onze showroom tijdens de Paasshow van vrijdag t/m maandag.

Finesse Wellness is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag, of de hele week op afspraak. Telefonisch zijn wij 7 dagen per week bereikbaar op 038-781 0000. Mis onze spectaculaire Paasshow niet en profiteer van de mooie aanbiedingen gedurende het hele paasweekend!

Dit is een partnerbijdrage van Finesse Wellness:
Rudolf Dieselstraat 1, Zwolle
038-781 0000
verkoop@finessewellness.nl
www.finessewellness.nl

Nick de Vries