Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Interieurprojecten van A tot Z

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een tikkeltje eigenwijs met een duidelijk karakter en een goede basis is volgens Lisette Weever de formule voor een sfeervol, persoonlijk en leefbaar interieur. Dat resulteert in het combineren van kleuren, prints en stijlen, het toepassen van eigentijdse en authentieke elementen en een creatieve maar logische indeling. 

T H U I S .
“Er is geen plek waar ik mij fijner voel dan thuis. Zo’n plek gun ik ieder ander. De kunst is om je huis écht eigen te maken. Door goed jouw wensen te filteren, weet ik een verassend interieur neer te zetten waarin jij je prettig voelt. Daar draait het voor mij om.” aldus Lisette.

A D V I E S . O N T W E R P . R E A L I S A T I E .
Je kan bij Lisette terecht voor advies, ontwerp en realisatie. Vooral deze laatste wil zij benadrukken. “Veel mensen hebben vaak veel zin in een (ver)bouw. Mooie plaatjes verzamelen, shoppen, ideeën verwezenlijken. Maar nogal eens blijkt gaandeweg het proces dat dit nog niet zo makkelijk is. Een (ver)bouw is intensief. Het is een proces dat bestaat uit talloze met elkaar samenhangende en kostbare keuzes. Deze keuzes moet je op de juiste wijze en op het juiste moment weten te communiceren met de uitvoerende partijen, zodat zij ook daadwerkelijk jouw plan, voorzover je die al hebt, uitvoeren.” vertelt Lisette. Met haar 10 jaar ervaring heeft Lisette de kennis en kunde in huis om dit proces van A tot Z te begeleiden. Zij weet twijfels weg te nemen, het proces te stroomlijnen, het budget passend en efficiënt in te zetten en bovenal te ontzorgen. “(Ver)bouwen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Ik zie soms hoeveel geld en tijd verspild wordt en hoe stressvol een project ervaren wordt, zo zonde. Daar kan ik echt wat toevoegen. Met mijn hulp lijkt (ver)bouwen niet alleen leuk, maar is (ver)bouwen ook leuk!”

Dit is een partnerbijdrage van:
Lisette Weever InterieurProjecten
Het Touwslagerslaantje 3, IJsselmuiden
06-11028882
www.lisetteweever.nl.

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 19 uur geleden