Afbeelding
Foto: Melinè Yelkencian

Tanning Zonnestudio uitgegroeid tot beautycentrum: ‘Hier gaan mensen met een glimlach naar buiten’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Tanning Zonnestudio is uitgegroeid tot een compleet beautycentrum met een haarstudio, beautysalon en nagelstudio. Om dat te vieren is er een openingsactie. “Op alles wat we hier aan behandelingen bieden krijg je in februari 21 procent korting onder het motto ‘betaal bij Tanning de hele maand februari geen btw”, zegt eigenaar Inge van der Haven. “Ook als je in januari of februari een afspraak maakt bij de haarstudio, beautysalon en nagelstudio die plaatsvindt vóór 1 april, krijg je die korting.” 

“Klanten kunnen nu langskomen voor het hele plaatje”, zegt Inge. “Ze kunnen behandelingen combineren. Later willen we ook speciale middagen gaan organiseren. Een high tea voor een team of twee vriendinnen. Dan ga je eerst lekker onder de zonnebank, daarna naar de nagelstudio en de beautysalon, en dan samen naar de kapper. Misschien met wat hapjes of bonbons van een lokale ondernemer.”

Het idee om uit te groeien naar een beautycentrum was er nog niet toen Inge in 2018 met haar zonnestudio begon maar is langzaam gegroeid. Eerst kwam nagelstyliste Chantal Woning. “Zij deed eerst alleen gellak, maar dit jaar zit Chantal volop in het volgen van trainingen om te voldoen aan de wensen van onze klanten.”

Tekst gaat verder onder de foto.


Foto: Melinè Yelkencian

Vorig jaar is Daniëlle van den Belt begonnen met de haarstudio op de eerste etage. “Zij heeft twintig jaar ervaring in kapsalons en haarstudio’s. En onlangs is Julia Fakkert begonnen met de beautysalon.”

Klanten kunnen ook alleen hun haar of nagels laten doen, of alleen voor de zonnestudio komen. Het zijn overigens niet alleen vrouwen die daarvoor komen. “Het is fiftyfifty met vrouwen en mannen. Dat verbaast mensen wel eens. Voor de zomer komen mensen om alvast een lekker kleurtje te hebben voor de vakantie. Nu in de winter voor vitamine D want buiten krijg je te weinig zonlicht. Als je hier met mate onder de zonnebank gaat, kan dat bijdragen aan je vitaliteit.”

Inge vindt het belangrijk dat de klanten zich prettig voelen als ze komen. “Het is geen grote salon met allemaal drukte, iedereen krijgt persoonlijke aandacht. Dat vinden mensen heerlijk, de maatschappij is al zo druk, hier kom je echt tot rust. Je kunt je momentje pakken onder de zonnebank, je kunt je nagels laten doen, echt even voor jezelf. Mensen gaan hier met een glimlach naar buiten.”

Dit is een partnerbijdrage van:

Tanning Zonnestudio
Ambachtsstraat 1F
Kampen
038 – 337 47 80
tanningzonnestudio.nl

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16