Afbeelding

Jumbo en Van Kesteren spelen voor kerstman

Partnerbijdrages

Van Kesteren Renault is in samenwerking met de Jumbo supermarkten in Kampen een geweldige kerstactie gestart. Vanaf dinsdag 12 december staat in de showroom van Van Kesteren aan de Kilbystraat in Kampen een Renault met een kofferbak vol met typische kerstboodschappen.

Klanten van de Jumbo supermarkten in Kampen mogen raden hoeveel geld de boodschappen aan de kassa zouden hebben gekost. De klant die het bedrag exact raadt of er het meest dichtbij zit, kan de boodschappen nog voor de kerst, op donderdag 21-12-2017 helemaal gratis meenemen.

"Het leek ons leuk om met deze actie iemand een mooie kerstmeevaller te bezorgen. De Jumbo supermarkten in Kampen waren ook direct enthousiast en wilden graag meedoen", legt Wimfried van Kesteren uit.

Klanten die een kans willen maken op een afgeladen kofferbak van een ruime Renault Megane vol met kerstboodschappen, kunnen hun antwoord invullen op de flyer die kan worden opgehaald bij de Jumbo of in de showroom bij Van Kesteren. De bonnen kunnen tot dinsdag 19 december 18.00 uur in de showroom worden ingeleverd. Per klant mag er één bon worden ingeleverd. De winnaar wordt woensdag 20 december op Facebookpagina van Van Kesteren bekendgemaakt.

Autobedrijf van Kesteren

Kilbystraat 4 8263 CJ Kampen.