Afbeelding
MK2-18

Lifetime Kidsrooms bij Lusanna.nl in Hasselt

Partnerbijdrages

Sinds afgelopen maand heeft webshop Lusanna.nl met showroom in Hasselt een prachtige studio geopend met kinderkamers van het populaire merk Lifetime Kidsrooms.

De overstap van de wieg naar het eerste bed is voor zowel ouder als kind een grote stap. De babykamer moet getransformeerd worden naar een aangename omgeving voor de nieuwe leeftijdsfase van het kind, waar het veilig kan slapen en fijn kan spelen. Met de kinderkamerstudio van het Scandinavische kwaliteitsmerk Lifetime Kidsrooms biedt Lusanna.nl in Hasselt een complete oplossing voor peuters tot tieners.

Trots vertelt Herald Jansen, verkoper in de showroom: “We hebben nu een prachtige studio voor ouders die op zoek zijn naar een totaaloplossing voor de kinderslaapkamer.”

Met een Lifetime bed kan eindeloos gevarieerd worden, door de doorbouwonderdelen zoals bedfronten, extra opbergruimte, ladders, speelgordijnen, een glijbaan of een bureau. Met de bijpassende accessoires zoals sierkussens en plaids, kasten, bedlampjes en poefen is de kinderkamer helemaal compleet. De showroom in Hasselt is gelegen aan de Handelsweg 8-5 in het voormalige pand van Yro-keukens.