Afbeelding

Meuleman Makelaardij biedt virtuele wandeling door huizen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Waar kijken woningzoekenden het eerste naar op Funda? Juist naar de foto’s. Niets verkoopt de woning zo goed als een aantal professioneel geschoten foto’s. Het is echter niet altijd even makkelijk om de bijzondere karakteristieken van een woning in een aantal foto’s te vatten. Daarom biedt Meuleman Makelaardij nu iets zeer innovatiefs: een virtuele 3D Scan waarmee de hele woning in één oogopslag te zien is.

Op zoek naar een manier om uw woning volop in de spotlights te zetten op de zoeksites? Dan is de virtuele 3D scan het ultieme middel. In één oogopslag kunnen huizenzoekers zien hoe die ene mooie kamer overloopt in de andere. En waar zou die gang op uitkomen? Waar zit de badcel precies? Op de foto’s loopt u virtueel door het huis en de overzichtelijke dwarsdoorsnede van het huis zorgt voor een prachtig totaalplaatje.

De scan wordt gemaakt met de zogenoemde Matterport. Deze innovatie wordt op meerdere posities in het huis geplaatst waar hij de omgeving scant. Vervolgens voegt het systeem de beelden samen tot een 3D-model. Huizenzoekers kunnen daarna vanuit de luie stoel door de woning wandelen. De ruimtes van het huis worden bovendien zeer nauwkeurig ingemeten dit levert perfect kloppende plattegronden op.

Wie de woning echt uit het aanbod wil laten springen heeft dankzij het systeem nog meer mogelijkheden. De beelden kunnen ook gebruikt worden om een speciale bezichtigingsfilm te maken. Geïnteresseerd in dit innovatieve systeem? Maak dan gauw een afspraak met Meuleman Makelaardij.

Meuleman Makelaardij

Vloeddijk 44

8261 GC Kampen

(038)3322404