Afbeelding

17 december CRK Voices Adventsconcert Christmas Light in Burgwalkerk te Kampen

Algemeen

Op dinsdag 17 december 2019 verzorgt CRK Voices een concert met de uitvoering van de Kerstcantate Christmas Light in de Burgwalkerk te Kampen. Dirigent Jan Quintus Zwart heeft een groot aantal nieuwe advent- en kerstliederen geselecteerd, met onder meer werken van Joseph M. Martin en Mark Hayes. Met dit nieuwe repertoire, aangevuld met eerder gezongen muziekstukken, belooft het een prachtige avond te worden. Combo Jan Lenselink (piano), met Sylvia Maessen (contrabas) en Mark Wester (slagwerk), Ronald IJmker(orgel) en Krista van den Esker (fluit) verlenen hun medewerking, de algehele leiding is in handen van Jan Quintus Zwart.

Op 26 oktober jl. mocht dirigent Jan Quintus Zwart zijn 35 jarig jubileum vieren met een groot concert met al zijn koren in De Doelen. Van dit prachtige concert zijn opnames gemaakt die via de website van CRK Voices kunnen worden bekeken en beluisterd. De CD van deze opnames is ook te bestellen via de website van CRK Voices.

Wij nodigen u van harte uit voor het advent/kerstconcert op 17 december a.s. Kaarten zijn in de voorverkoop (€ 10,00 per stuk, aan de kerk € 12,50) verkrijgbaar bij de koorleden, Fotorama Kampen, De Rank Kampen en Kantoorboekhandel Schutte IJsselmuiden. De Burgwalkerk is open vanaf 19.15 uur, aanvang concert 20.00 uur. Meer informatie: www.crkvoices.nl.