Afbeelding
Tennekes.

The Hykanon Passion in Buitenkerk

Algemeen

KAMPEN – Voor het derde jaar op rij wordt zondag 29 maart in de Buitenkerk een uitvoering gegeven van The Hykanon Passion. Het vertelt het bekende verhaal over de laatste dagen van het leven van Jezus in woorden en muziek van nu.

Het verhaal over vriendschap, liefde, verraad, vallen en opstaan wordt verteld door Hilde Palland-Mulder (Tweede Kamerlid namens CDA). Aan de uitvoering werken zo’n 30 projectleden mee, naast het al 30 leden tellende Hykanon.

Naast grootse nummers zijn er ook solo’s, duetten en muzikale intermezzo’s. Het koor staat onder leiding van Janet van Gaalen-Schouten en wordt begeleid door een combo onder leiding van pianist Paul de Vroome. Verder medewerking komt van Guido Faas, Geert Meijering, Marieke Rood en Gerben Schouten.Vanwege de grote belangstelling voor de eerdere edities zal er een extra uitvoering worden gegeven voor genodigden van koor- en comboleden. Hierdoor is er op 29 maart meer bezoekerscapaciteit.

Aanvang 20.15 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur en is alleen toegankelijk via het schoolplein van de Mgr. Zwijsenschool (Oudestraat). Toegang is gratis, na afloop collecte.