Afbeelding
Fred Sollie

Nachtelijke afsluitingen N50

Algemeen

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N50 tussen Kampen en knooppunt Hattemerbroek in beide richtingen afgesloten in de nachten van 26 februari tot 28 februari tussen 20.00 uur en 06.00 uur en tussen Kampen en Ens in beide richtingen van 28 februari 20.00 uur tot 29 februari 08.00 uur.

Er zijn omleidingen voor het verkeer ter hoogte van de werkzaamheden en de weggebruiker moet rekening houden met een extra reistijd van ongeveer 20 minuten.

Afsluiting N765 over de Ramspolbrug

Om de hinder voor de automobilist zoveel mogelijk te beperken, worden de werkzaamheden gecombineerd met veiligheidstesten aan de Ramspolbrug. Vrijdag 28 februari tussen 20.30 uur en 06.00 uur is daarom ook de parallelweg N765 over de Ramspolbrug in beide richtingen gesloten.

Voor landbouwverkeer, fietsers en voetgangers zal er een uitzondering gemaakt worden in overleg met de verkeersregelaar ter plaatse. Doordat er veiligheidstesten worden uitgevoerd is het niet veilig om van de brug gebruik te maken, maar onder begeleiding is het mogelijk om de brug te passeren. De wachttijd kan verschillen en zal langer zijn dan gebruikelijk.

Omleidingsroutes

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Voor omleidingen kijk ook op www.rijkswaterstaat.nl/wegwerkzaamheden