Toneelstuk ‘Wat een komedie’ verplaatst naar november

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Toneelvereniging IJsselmuiden, voorheen de oud-leden van RKCJ IJsselmuiden brengen het toneelstuk ”Wat een komedie” op de planken. Het stuk stond gepland voor 14, 20 en 21 maart, maar is nu verplaatst naar 14, 20 en 21 november. Kaarten voor 14 maart zijn geldig op 14 november, de kaarten van 20 maart op 20 november en de kaarten voor 21 maart op 21 november.

De organisatie zegt over het stuk: “Het is een komedie in drie bedrijven en het belooft weer een erg gezellige avond te worden. In dit toneelstuk probeert Boer Alfons door middel van een toneelstuk met een vrouw aan te pappen. Maar dit plan wordt al snel doorzien en dit leidt tot allerlei consternaties en lachwekkende situaties. Maar wij gaan niet teveel verklappen, wij hopen net zoals de vorige edities weer op een uitverkocht huis”. Deze toneeluitvoeringen worden eens in de twee jaar opgevoerd en staan al ruim 50 jaar garant voor een heerlijk avondje uit, waarbij er volop gelachen kan worden. Op dit moment wordt er wekelijks gerepeteerd bij Wezenberg transport. “Wij zijn familie Wezenberg erg dankbaar dat wij gebruik mogen maken van een repetitieruimte, dat mag ook weer een keer in de krant komen”, aldus de organisatie. Het toneelstuk wordt opgevoerd in 't Danshuus (voormalige Vinkehorst), Burgemeester Van Engelenweg 100 in IJsselmuiden.

Wie vragen heeft of niet kan, kan langskomen bij Makelaardij Van den Berg op 19, 20, 23 of 24 maart 2020 tussen kantooruren of mailen via hindibergsma@ziggo.nl.

Afbeelding
Herenboeren Kampen houdt ontmoetingsdag op Natuurspeelplaats Algemeen 5 uur geleden
De Hogere Burger School (HBS) aan het Engelenbergplantsoen in Kampen.
Interesselijst voor wonen in De HBS open Algemeen 5 uur geleden
Tijdens Sail Kampen 2024 werden bezoekers paradijselijk op de foto gezet.
Tijdens Sail Kampen 2024 paradijselijk op de foto gezet? Bekijk de foto's in dit artikel (285 foto's) 285 foto's 5 uur geleden
Afbeelding
112 KAMPEN: Brandweer krijgt melding van uitslaande brand tijdens oefening Amandelboom 112 gisteren
Het driegelui van de Buitenkerk.
Luidexamens in de Buitenkerk Cultuur Ingezonden 11 apr, 19:50
Afbeelding
Spetterend openingsfeest van de Speelpoort: méér dan 200 kinderen Cultuur Ingezonden 11 apr, 19:43