Afbeelding
facebook.com/kerkeninkampen

Online middagpauzediensten in Bovenkerk

Algemeen

KAMPEN - Kerken in Kampen (KIK) start vanaf donderdag 9 juli wekelijkse online-middagpauzediensten vanuit de Bovenkerk. Iedere week is er een andere voorganger van een van de Kamper kerken. De diensten zijn deze maand alleen te volgen via internet.

De middagpauzediensten zijn een traditie rondom de Kamperui(t)dagen, die jaarlijks tienduizenden toeristen naar Kampen trekken. Ze duren een half uur. Het programma bestaat uit een Bijbellezing, overdenking, gebeden en orgelmuziek in het koor van de kerk.

Sprekers zijn voorgangers van de bij KIK aangesloten kerken: 9 juli: Jeroen Kanis (voorzitter KIK); 16 juli: ds. Bram Beute (Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt); 23 juli: ds. Johannes van Beveren (Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt); 30 juli: ds. Frank Bruintjes (Nederlands Gereformeerde Kerk). Vaste organist is Gerwin van der Plaats. Alle diensten zijn iedere donderdag vanaf 12.00 uur te volgen via Youtubekanaal: KampenBovenkerk.

KIK komt voort uit de Beraadsgroep van Kerken. Dit samenwerkingsverband van zo’n twaalf kerken uit gemeente Kampen organiseert jaarlijks verschillende gezamenlijke diensten en bijeenkomsten Ook ontmoeten vertegenwoordigers van alle kerken elkaar jaarlijks op een voorgangersontbijt. Kerken die zich willen aansluiten zijn van harte welkom.Informatie: kerkeninkampen.nl of 038-2022034.

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17