Wilsum pakt punt in slotfase

Algemeen

WINDESHEIM ? Wilsum heeft zaterdag niet weten te winnen bij VSW. Uiteindelijk mocht het zelfs blij zijn met een gelijkspel. In de 87ste minuut zorgde Henry van de Wetering voor de gelijkmaker.

Wilsum had lange tijd weinig te vrezen voor VSW. Voetballend was de ploeg beter en er werd nauwelijks iets weggegeven. Wilsum had het meeste initiatief, maar had ook moeite om iets te forceren.

Na rust veranderde het beeld van de wedstrijd aanvankelijk niet. In de 70ste minuut kwam Wilsum verdiend op voorsprong. Henry van de Wetering werd neergelegd in het strafschopgebied. Jurre Heldoorn benutte de toegekende strafschop. Daarna draaiden de rollen om. VSW ging opportunistischer spelen en Wilsum liep teveel achteruit. De thuisploeg boog de achterstand om in een 2-1 voorsprong. Vlak voor tijd kwam Wilsum langszij. Nadat een corner door VSW werd afgeslagen, werd de bal  opnieuw ingebracht. Van de Wetering stond op de goede plek en maakte de 2-2.