Afbeelding
foto Bas Meelker

Opvang zwerfdieren Gemeente Kampen voortaan door Dierenasiel Zwolle

Algemeen

KAMPEN / ZWOLLE - Na sluiting van Dierenasiel Hammers in Kampen heeft de gemeente Kampen een aanbesteding uitgeschreven voor de opvang en bewaarneming van zwerfdieren uit Kampen en omgeving. Dankzij hun passie voor dieren, hun uitgebreide kennis en expertise op het gebied van dierenwelzijn en hun daadkracht, is deze opdracht Dierenasiel Zwolle onlangs gegund.

In opdracht van de gemeente Kampen zal Dierenasiel Zwolle per 1 april 2021 alle zwerfdieren uit de gemeente Kampen opvangen. Dit zal gebeuren in samenwerking met andere dierenorganisaties, zoals Stichting Flappus en Vogel- en Egelasiel Kampen. Sinds de sluiting van het Dierenasiel in Kampen op 1 augustus 2020 vingen Dierenasiel Zwolle en Stichting Flappus al dieren op uit Kampen en omgeving.

Voor de opvang van hun huisdier kunnen inwoners van Kampen, die niet meer voor hun huisdier kunnen zorgen of die een zwerfdier hebben gevonden, voortaan voor honden en katten terecht bij Dierenasiel Zwolle. Voor in het wild levende dieren kunnen zij terecht bij Vogel- en Egelasiel Kampen en voor overige dieren bij Stichting Flappus in Zwolle.

Dierenasiel Zwolle is te bereiken via (038) 460 17 84 en via info@dierenasielzwolle.nl.