Afbeelding
foto aangeleverd

Alternatieve Avond4daagse in Kampen en omstreken

Algemeen

KAMPEN - Een aantal ouders van CBS Het Stroomdal organiseert samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes een bijzondere editie van de Avond4daagse. Met een speciale app kunnen wandelaars tussen 29 maart en 30 juni hun eigen routes lopen op hun eigen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. En na afloop wacht de officiële Avond4daagse medaille. 

Na inschrijving kunnen deelnemers gebruik maken van de Avond4daagse-module in de app eRoutes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn zogenaamde ‘ronde routes’, dus het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt bij waar en hoeveel de deelnemers lopen. En verrast ze onderweg met leuke berichten!

Om te voorkomen dat veel mensen tegelijk lopen, kunnen deelnemers wandelen tussen 29 maart en 30 juni. Om er wel een prestatie van te maken, moeten ze de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Er mag dus ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

Aanmelden

Inschrijven is mogelijk via https://www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/kampen. Deelname kost 6,50 euro. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school of sportvereniging plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2½, 5 of 10 kilometer. Alle lopers ontvangen een email vanuit de ouderwerkroep van CBS Het Stroomdal wanneer hun medaille klaarligt bij Intertoys op de Oudestraat. 

Kijk voor meer informatie op www.avond4daagse.nl

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 28 mei, 13:36
Buurten komen samen om hun eigen omgeving met elkaar te vergroenen, goed voor mens en dier!
Groene Loper Kampen deelt plantpakketten uit Partnerbijdrages 28 mei, 13:23
Afbeelding
Gratis donuts eten op Nationale Donutdag Algemeen 28 mei, 12:29