Afbeelding

Verdiepingsavond in Kampen over ‘Vrouw vandaag’

Ingezonden Ingezonden

Op donderdag 9 september organiseert ZussenRood een verdiepingsavond aan de Burgwal 60 in Kampen. Een van de auteurs van de bestseller ‘Vrouw vandaag’ komt deze avond spreken: Marieke den Butter. Samen met Wilma Samyn schreef zij het boek ‘Vrouw vandaag’ over de rol van de vrouw in het licht van de Bijbel. Vrouwen uit Kampen, IJsselmuiden en omgeving zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor deze interkerkelijke avond.

Marieke den Butter vertelt deze avond meer over wat het betekent om een vrouw te zijn van het Woord en hoe we daarin kunnen ontdekken wat Gods wil is voor ons leven. Ook wil ze ons inspireren om Bijbelse handvatten toe te passen op ons leven, zodat we als vrouw tot de bestemming mogen komen die God voor ons heeft en daarin rust, vreugde en vrede mogen ervaren. Na haar lezing is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Spreekster Marieke den Butter
Marieke den Butter is met haar man uitgezonden naar Thailand, waar zij mede leiding geven aan teams van zendelingen in het Mekong gebied. Zij schreef o.a. de boeken ‘101 bemoedigingen voor moeders’, ‘Sieraad voor God’ en ‘Bijbels bidden voor je kinderen’. De komende maanden is zij op verlof in Nederland.

Aanmelden
Vrouwen die graag willen komen, kunnen zich aanmelden via info@zussenrood.nl of www.zussenrood.nl. De ZussenRood-verdiepingsavond kost € 7,50. Vanaf 19.15 uur zijn vrouwen van harte welkom.

Visie ZussenRood
ZussenRood organiseert christelijke activiteiten en faciliteert interkerkelijke Bijbelstudies voor alle vrouwen vanuit de omgeving Kampen en IJsselmuiden. Zij is niet gebonden aan een specifieke kerk of gemeente, iedereen is welkom. Zij gelooft dat het geloof in de Heere Jezus samenbindt. ZussenRood wil vrouwen over kerkmuren heen inspireren, toerusten, bemoedigen en met elkaar verbinden. Zie ook www.zussenrood.nl.