Afbeelding
foto aangeleverd

Nieuwe werkplek voor mensen met een beperking

Algemeen

IJSSELMUIDEN - Tineke Westera, regiomanager bij Philadelphia Werk & Begeleiding Noord Nederland, en Rianne van den Belt, eigenaar van Van den Belt Tomatenkwekerij, hebben op 21 oktober een samenwerkingsovereenkomst getekend om mensen met een (verstandelijke) beperking werkervaring op te laten doen in een locatie aan de Tuindersweg 10b.

De werkzaamheden zijn onder meer werken in de keuken, in de wasserij, helpen met schoonmaakwerk, het doen van bestellingen en meewerken in de tomatenkwekerij. De werkplek biedt deelnemers van Philadelphia de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken, werkervaring op te doen en zichzelf verder te ontwikkelen. Het verschil met een reguliere werksetting is dat er geen zware werkdruk is; het eindresultaat telt. 

“We zijn erg blij dat wij nu officieel samen gaan werken en hopen deze in de toekomst nog verder uit te breiden zodat we nog meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende werkervaringsplek kunnen bieden”, aldus Tineke Westera.

Philadelphia is al jaren actief in Kampen/IJsselmuiden op het gebied van wonen, dagbesteding, leren en werken voor mensen met een (verstandelijke) beperking. 

Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 3 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 5 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen 23 uur geleden