Afbeelding

Kleindierententoonstelling De Hanzeshow ook afgelast vanwege vogelgriep

Algemeen

De Hanzeshow, de jaarlijkse tentoonstelling met kippen, konijnen, cavia's, duiven en ander pluimvee die wordt georganiseerd door Kleindierenvereniging Kampen & Omstreken in de KHC-hal in Kampen, is afgelast.
Dit jaar zou op 19 en 20 december al weer de 27ste editie plaatsvinden van de tentoonstelling, maar door de recente uitbraak van vogelgriep op Kamperveen was er geen andere keus dan de show af te gelasten. ?Landelijk worden heel veel tentoonstellingen afgelast, en omdat onze showlocatie zo dicht bij de besmetting op Kamperveen ligt, was er geen andere keus mogelijk?.
Erg teleurstellend natuurlijk omdat al heel veel werk in de voorbereiding was gestopt, maar natuurlijk is het voor de pluimveebedrijven in de omgeving nog veel vervelender. Het bestuur en vrijwilligers zijn nu druk bezig om alle nasleep toch nog snel en netjes af te handelen, zodat we ons alvast weer kunnen richten op de show van 2015.
De verloting gaat overigens nog wel door, iedereen die al loten had gekocht kan de uitslag hiervan vinden op 20 december op http://www.hksv-kampen.nl.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 17 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 22 uur geleden