Presentatie Lang zult u wonen

· leestijd 1 minuut Algemeen

Presentatie Lang zult u wonen
Op 23 oktober 2014 vindt er om 19.30 uur in wijkgebouw ?T Middelpunt aan de Lamoraal van Egmondstraat 2 in kampen een presentatie plaats over de Campagne ?Lang zult u wonen ?. Lútzen Betten, projectmedewerker bij de Stichting Welzijn in Kampen is dan aanwezig om u op de hoogte te stellen hoe u op een prettige wijze langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen.
Waarom deze campagne?
Tegenwoordig worden we steeds ouder en willen we graag heel lang in ons eigen huis blijven wonen. Dit gaat niet zomaar. Mensen moeten daar wel iets voor doen. Door middel van deze campagne worden mensen bewust gemaakt wat ze daar zelf aan kunnen doen. Met kleine aanpassingen in uw huis zorgt u voor extra comfort en veiligheid in huis, waarvan u ook in de toekomst veel plezier kunt hebben. Denk aan video-deurintercom, automatische verlichting/deuropener/gordijnen, deurbel met lichtflits en volumeversterking, personenalarmering, enzovoort.
In Kampen is er een brede informatiecampagne ?Lang zult u wonen' gaande voor de inwoners van de gemeente Kampen. Doel is om senioren te informeren over de mogelijkheden van woningaanpassingen om prettiger en veiliger te wonen. Het gaat hier om bouwkundige en technologische woningaanpassingen. Een vrijwillige voorlichter van Stichting Welzijn in Kampen kan bij u thuis langskomen voor een vrijblijvend woonadvies. Samen met u bekijkt hij de mogelijkheden voor woningaanpassingen in uw woning om prettig en veilig te blijven wonen. Op basis van het huisbezoek ontvangt u een woonadvies.

Een vrijblijvend woonadvies aanvragen?
Op deze avond kunt u doorgeven of u voor een gratis woonadvies in aanmerking wilt komen.
U kunt zich ook aanmelden via l.betten@welzijnkampen.nl of (038) 332 55 50.
Voor aanschaf van producten en aanpassing van uw huis kan Stichting Welzijn in Kampen u verwijzen naar ondernemers.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 15 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 17 uur geleden