Afbeelding
archiefbeeld

Voordelig reizen met de OV Regio IJsselmond bus

Algemeen

REGIO - Tot en met 15 mei zijn er een aantal voordeelacties op de OV Regio IJsselmond bussen in Flevoland en NW Overijssel. Deze gelden voor alle bussen in Flevoland, Overijssel en Gelderland.

Op de website ervaarhetov.nl zijn er tot en met 15 mei voordelige e-tickets verkrijgbaar. Een dagkaart bus voor € 6, een dagkaart bus en regionale trein (niet bij NS!) voor € 10 en een Meermanskaart bus (max. twee volwassenen en vier kinderen van 4 t/m 11 jaar) voor € 10. Geldig in de provincies Flevoland (excl. stadsdiensten Almere en Lelystad), Overijssel en Gelderland (niet op NIAG buslijn 58 Nijmegen-Kleve). Niet geldig op de buurtbus.

Voordelige dagkaart bij buschauffeur
De chauffeur van de bus verkoopt tot en met 15 mei de Dagkaart en de Meermanskaart ook met korting zodat deze tarieven gelijk zijn aan die van de e-tickets. De Dagkaart bus voor één persoon kost dan € 6 (in plaats van € 12), de Meermanskaart bus (max. twee volwassenen en vier kinderen van 4 t/m 11 jaar) is verkrijgbaar voor € 10 (normaal € 18,50). Beide kaarten zijn een dag geldig op alle bussen in Flevoland (excl. stadsdiensten Almere en Lelystad), Overijssel en Gelderland (niet op NIAG buslijn 58 Nijmegen-Kleve). Niet geldig op de buurtbus. Betalen alleen met pinpas of credit card, niet met contant geld.