Afbeelding

Toerusting Christelijke Jeugdleiders

Algemeen Ingezonden

Op woensdag 8 juni 2022 wordt er voor de 9e keer een Toerustingsavond voor jeugd- en jongerenwerkers en catecheten georganiseerd door de interkerkelijke stichting Youth for Christ.

Voor deze zogenoemde KIJP-avond is deze keer Lydia van den Berg uitgenodigd. Lydia is zelf jongerenwerker in Westenholte te Zwolle. Ze heeft theologie gestudeerd en studeert nog als interdisciplinair sociaal wetenschapper, gespecialiseerd in jongeren. 

“Wat is het verlangen voor je jongeren?” dat is het thema van de avond. “De afgelopen jaren voelde jeugd- of jongerenwerk misschien vooral heel zwaar. Leuke plannen werden geannuleerd en sommige jongeren verdwenen door alle lockdowns volledig uit beeld. Hoe ga je energiek en bevlogen door, of opnieuw beginnen, met jouw jeugd- of jongerenwerk”?

De avond wordt gehouden in Jongerencentrum “De Mix” aan de Venestraat 8 te Kampen. Alle leiders betrokken op jongeren zijn welkom om gratis aan te schuiven aan tafel, want de avond begint met een maaltijd vanaf 18.30. Wel is het nodig om je op te geven, graag een email naar: kijp@yfckampen.nl of bel met 06-48037357