Afbeelding
Foto: aangeleverd

Perron1 winnaar Groene Lintje

Algemeen


KAMPEN - Het Groene Lintje 2022 is uitgereikt aan Perron1. Perron1 kreeg 48 procent van de stemmen. Het Groene Lintje is een onderscheiding voor mensen en organisaties die zich bijzonder inzetten voor natuur, milieu en duurzaamheid in de gemeente Kampen en wordt jaarlijks uitgereikt door GroenLinks.
 

De organisatie vertelt: “Bij Perron1 staat sociaal en verantwoord ondernemen voorop. Zij zijn continu op zoek naar lokale samenwerking met andere duurzame ondernemers. Zij zorgen voor nieuwe groene verbindingen in onze gemeente. Inwoners maken kennis met duurzame producten uit eigen omgeving. Perron1 draagt hiermee bij aan een duurzamere samenleving.”

Fair&Share, de Groene Loper en het Plantenasiel deden ook mee in de race voor het Groene Lintje, maar kregen net te weinig stemmen om het te winnen. “Organisaties en initiatieven als deze zijn onmisbaar voor onze samenleving. Wij hopen dat het Groene Lintje iedereen zal stimuleren om hiermee verder te gaan en tot voorbeeld mag dienen voor anderen”, aldus Groen Links.